Velvære – med kropp og hud som fokus
Velvære – med kropp og hud som fokus Våre åpningstider Alle ukedager samt lørdager. Søndag etter avtale.

Åpningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 10.00 - 17.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 10.00 - 17.00 (Langdager etter avtale)
  • Fredag 10.00 - 17.00
  • Lørdag Etter avtale
  • Søndag Stengt


Booking

* Fyll ut alle felter! *
Kroppsfornying AS, Glemmengt 2, 1608 FREDRIKSTAD
Telefon: 412 55 418
Epost: annkristin@kroppsfornying.no

Dermaroller

Hjem / Service Post / Dermaroller

dermaroller_270x370
1500kr

DERMAROLLER

Hudforbedring med dermaroller
En Dermaroller er en liten rull med mange tynne nåler som føres over huden for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Behandlingen utføres av leger og kvalifisert helsepersonell i en rekke land, og er FDA-godkjent. Behandlingen er også patentert på verdensbasis og mye omtalt i ledende vitenskaps-, og legetidsskrifter i Europe.

Behandlingen med Dermaroller
Den revolusjonerende behandlingen gir gode resultater på en rekke problemer som arr, acnearr, slapp hud, store porer, linjer/rynker og pigmentforandringer.
Selve behandlingen tar mellom 15-30 minutter, og reparasjonskrem påføres under behandlingen for å bidra til å binde fuktighet og redusere nedetid.
Vi legger på en bedøvelseskrem/maske ca 20-30minutter før behandlingen.

Slik virker Dermaroller
Behandlingen fungerer ved å simulere en skade, og dette får hudens naturlige helbedringsprosess til å sette i gang umiddelbart. Dette fører til at nye hudceller og blodkapillærer dannes, og produksjonen av elastin og kollagen øker. Behandlingen er dessuten 100 % fri for ødeleggende kjemikalier og apparater.

Effekt og varighet
Effekten av behandlingen vil merkes etter kort tid, men vil fortsette å øke i opptil 10 uker etter behandlingen. Huden vil faktisk jobbe med å forbedre seg i opptil ett år etter behandlingen, og det er ikke slik at effekten vil forsvinne etter en stund. På grunn av at kollagenproduksjonen øker vil huden øke i tykkelse, samt redusere finer linjer og rynker. For et optimalt resultat anbefales det å ta en kur på 3-4 profesjonelle behandlinger.

Hvem kan behandles, og hva er bivirkningene?
Behandling med Dermaroller har veldig få bivirkninger, og det skal ikke være noe problem å dra tilbake på jobb samme dag eller dagen etter. Huden du har behandlet vil være noe rosa i fargen og føles litt ru i et par dager etter behandlingen, og det kan se ut som du er solbrent. Bruk derfor alltid en god solkrem med minimum faktor 30 de første dagene.