Velvære – med kropp og hud som fokus
Velvære – med kropp og hud som fokus Våre åpningstider Alle ukedager samt lørdager. Søndag etter avtale.

Åpningstider

  • Mandag 10.00 - 17.00
  • Tirsdag 10.00 - 17.00
  • Onsdag 10.00 - 17.00
  • Torsdag 10.00 - 17.00 (Langdager etter avtale)
  • Fredag 10.00 - 17.00
  • Lørdag Etter avtale
  • Søndag Stengt


Booking

* Fyll ut alle felter! *
Kroppsfornying AS, Glemmengt 2, 1608 FREDRIKSTAD
Telefon: 412 55 418
Epost: annkristin@kroppsfornying.no

Biotek Permanent Makeup

Hjem / Biotek Permanent Makeup

BIOTEK PERMANENT MAKEUP

biotek_640x480

Hva er semipermanent make-up?
Semipermanent make-up er en form for tatovering som varer ca 3-7 år.
Fargede komponenter(pigmenter) tilføres huden ved hjelp av en spesialtilpasset nål. Nålens penetreringsdybde er meget overfladisk – den passerer det ytterste hornlaget, men ikke den vaskulære lærhuden.
Ved å benytte de beste materialer og komponenter, garanterer BIOTEK sikrere, raskere og smertefrie resultater på toppnivå.

Hva kan behandles?
Biotek permanent Make-up benyttes av menn og kvinner på:
• Øyebryn
Med pigmenterte øyebryn legges det vekt på å fremheve, understreke/evt forsiktig justere ditt naturlige uttrykk. Vi bruker derfor ulike teknikker, skyggelegging, samt hårpåtegning med 3D-effekt.
• Øyne
Nå kan du våkne hver morgen med et mer «våkent» blikk. Med permanent eyelinger/vipperotfarge kan vi fremheve og markere dine øyne på en naturlig og diskret måte. Din øyefarge vil fremstå klarere og vipperøttene forsterkes visuelt. Du bestemmer selv bredden.
• Lepper
En uttrykksfull munn har i alle tider vært forbundet med ungdom og skjønnhet, og er et viktig skjønnhetsideal. Konturene viskes mer ut med årene og en utfylling av leppefargen vil derfor ofte gi en visuelt forstørret munn.
Permanent leppelinje vil dessuten forhindre eventuell leppestift i å «blø» på huden rundt leppene, og dermed også forhindre at linjer rundt leppene/munnen fremheves.
• Rekonstruksjon
BIOTEK Permanent Make-up benyttes også til å korrigere/rekonstruere ny areola (pigmentering rundt brystvorten), samt til forsterke selvrespekten til personer som for eksempel har leppe-/ganespalte, arr, helt/delvis mangler hår, og personer som er allergisk for annen sminke.

Sikkert resultat
BIOTEK BIORESISTENT COLORS – Profesjonelle vevsvennlige pigmenter
BioResistent fargene er en ny generasjon biokompatible pigmenter i over 100 forskjellige nyanser. Pigmentene er mikrobiologisk testet og finnes ikke allergifremkallende. De fremstilles under en patentert prosess som gir en fargestabilitet det ikke finnes maken til på dagens marked.

Smertefritt
Bioteks spesialdesignede påføringspenn, tilpasset svært ømfintlig hud, i kombinasjon med Bioteks unike påføringsteknikk, samt pigmenter som raskt penetreres huden (5 x forminsket kornstørrelse), gir en meget raskere og nærmest smertefri påføring.

Om BIOTEK
BIOTEK i Milano er produsert av verdens mest innovative system for kosmetisk pigmentering av huden. Over 20 års erfaring sikrer systemets kvalitet, spesielt designet for å imøtekomme dagens profesjonelle krav til semipermanent Make-up.
BIOTEK semipermanent Make-up er utviklet i samarbeid med verdens dyktigste linergister og godkjent av strenge in-vitro og in-vivo-tester før det ble lansert.
CE-godkjent, ISO 9001 sertifisert, godkjent av Helse- og sosialdepartementet, Assosiation of Dermapigmentation USA og som medisinsk kosmetisk alternativ – EN 46100 Medical Device.

Størst i verden
Best dokumentert
Raskere
Mindre/ingen smerte
Fargestabilitet over tid(ingen røde bryn)
Større valgfrihet – over 100 fargenyanser

biotek_maskin

Bilder – før og etter

Eyeliner
for-etter_eyeliner1_640x480
for-etter_eyeliner2_640x480

Bryn
for-etter_bryn1_640x480for-etter_bryn2_640x480

Lepper
for-etter_leppe1_640x480for-etter_leppe2_640x480

Bryn
for-etter_bryn_640x480